[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Merhaba arkadaşlar Counter-Strike oynamak için sizin için setup uploadladım diyer setuplar gibi patch gerektirmez
denenmiştir ben kullanıyorum şuan + setupla birlikte server listeside eklenmektedir..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Anlatım:İndirdiğimiz Dosyayı Rar dan çıkarıp 2 kere tıklıyoruz karşımıza kur & iptal seçenekleri geliyor...Kur u tıklıyoruz ve kurulum bittikten sonra ''......reg dosyası kayıt defterine eklensinmi?'' Sorusuna evet diyoruz...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Buda sXe injected setupıdır bu olmadan Counter-Strike serverlerinden otomatik olarak atılırsınız o yüzden bunu PC mize kuruyoruz
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Anlatım:İndirdiğimiz dosyayı Rar dan cıkarıp 2 kere tıklıyoruz karşımıza dil seçeneği çıkıyor istediğimizi seçip ilerle diyoruz sonrada Kur & İptal seçeneği çıkıyor karşımıza Kur dedikten sonra Finish & Son Butonunu tıklıyoruz ve sXe injected imizde hazır
Açıp oyuna giriyoruz ve Counter-Strike 'ın keyfine bakıyoruz
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bol Fraglar...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İyi Forumlar...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] SAYGILARIMIZLA...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]